FK! App Tippjáték Eredmények #8

Végre zökkenőmentesen működik az applikáción elérhető tippjáték, így érkezünk az nyolcadik forduló eredményeivel. Egészen a szezon végéig ezt a posztot fogjuk frissíteni (természetesen az applikáción keresztül is elérhető lesz), itt lehet nyomon követni a tippjáték állását. Illetve az appal kapcsolatos legújabb híreket is tesszük közzé. Na de nézzük az eredményeket.

1. Az egy forduló alatt elért legmagasabb pontszám (50.000 Ft MINIMUM összdíjazás)

Ismét magas pontszámú fordulónk volt, de neemi rekordja továbbra is tartja magát!

neemi – 71.73 pont

Annak, aki itt győzni szeretne, 71.73 pontnál többet kell szereznie. Ha ez nem történik meg, neemi lesz az 50.000 ft nyertese.

Nem kell aggódni, a legkevesebb és a legtöbb pontot érő válaszok összege, illetve a kérdések száma minden esetben ÁLLANDÓ (60 és 150 pont), így akár az utolsó fordulóban is van esély a győzelemre. Persze a legbiztosabb tippre sincs garancia (a 49ers a megmondója), az NFL-ben meg, mint tudjuk, minden megtörténhet, szóval ne lepődjetek meg, ha nem sikerül 60 pontot elérni.

+1Különdíj a tökéletes szelvényért

Úgy döntöttünk, hogy a 100%-os tippsorok tulajdonosait GARANTÁLT különdíjjal jutalmazzuk. Szóval amennyiben sikerül bárkinek a hibátlan tippsor, az a következő, garantált nyereményekből választhat majd a díjátadó gálánkon:

1. Egy a nyertes által választott NFL-mez.

2. Egy Wilson Amerikai focilabda + egy elkapó kesztyű.

2. A legtöbb pontot érő 6 tippsor (50.000 Ft MINIMUM összdíjazás)

Az hetedik fordulót követően már csak a legjobb hat tippsor számít. A feltöltött excelen láthatjátok, hogyan is áll a mezőny, a fejlesztői csapatunk dolgozik az appos megjelnítésen is. Az excelen egyébként az összes fordulón szerzett eredmény, illetve az annullált pontszám is megtekinthető!

8 fordulót követően a vezetést Fredi vette át 301,43 ponttal. A második Goti 296,14 ponttal! Gratulálunk!

Fredi – 301,43 pont

Az eredmények EZEN AZ EXCELEN frissülnek (hamarosan a bővített listát is feltöltjük), de az applikációban is követhetőek.

A Super Bowl-lal bezárólag összesen még 5 forduló lesz. 6 leadott tippsor után a legrosszabbat folyamatosan kivesszük, így mindig a valós, aktuális állást fogjátok látni. Az egyéni versenybe még mindig be lehet szállni!

3. Aki bejut az FK! Hall of Fame-be (50.000 Ft MINIMUM összdíjazás)

Pogamilan, Bruce, vegasz, neemi, poc89 , fermi és Goti után Gabi87 is felkerült a Going Deep Dicsőség Falára!

Ide a forduló-győztesek kerülhetnek be 5 győzelem után. A győzelmek tovább vihetőek a következő évadra, így aki idén négy győzelmet szerzett, az a következő szezon alatt könnyedén megszerezheti az 5.-et

Holtverseny esetén valamennyi első helyezett bekerül a listára. Illetve minden forduló-győztes meghívást nyer a díjátadóra a Kandallóban, ahol a vendégünk lesz!

További hírek az applikációval és a tippjátékkal kapcsolatban.

Sajnálatos módon az Apple nem engedélyezte az alkalmazásunkat, ugyanis szerintük az NFL-hez tartozó tartalmakat használunk. Ez alatt a csapatneveket, és a logókat értik. Próbálunk engedélyt kérni az NFL-től, másnak is adtak, reméljük, mi is kapunk. Persze ígérni nem ígérhetünk semmit, innentől kezdve nem rajtunk múlik a dolog.

Viszont, az app kész van iOS-re (már két hete) és az apple store nélkül is fel lehet tenni az alkalmazást a telefonra. Akit érdekel hogyan, az a renningan_kukac_gmail_pont_com – email címen elérhet.

A Windows Phone kompetens programozó híján nem áll jó, az sajnos nagy eséllyel csak a következő szezonra lesz kész. Ugyanez a helyzet a blogos játékkal is.

Töltsétek le ingyenes, MEGÚJULT mobil alkalmazásunkat Androidra (hamarosan iOS-re is)! Vegyetek részt az appon elérhető TIPPJÁTÉKUNKBAN és játszatok a FŐDÍJAKÉRT. Eredményeket ITT , az appról ITT a tippjátékról pedig ITT találsz információkat.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment